@Hris To podrzuć kordy, to rozstawię się gdzieś obok - to łatwiej będzie sobie pograć :) bo przenoszę się z PvE bo tam straszna nuda :D
-
Polscy gracze na Vitios
-
Niestety nie wiem jak włączyć info o pozycji na mapie - wcześniej było chyba pod klawiszem "P" ale teraz klawisz nie reaguje a pod innym nie znalazłem. Mam hacjendę bardzo blisko górnej krawędzi mapy koło górnego prawego rogu strefy skażonej..
-
@Hris Widzę, że udało Ci się misia ubić, jak tego dokonałeś :)
-
gracie nadal? nie chce ktoś się przyłączyć do gry? serwer PVP nick Daniofordon . :)
Nick: Daniofordon Serwer: Vitios
Zaprasza do nowego klanu Wataha!!
-
kiemas --> nie udało mi się go zabić. Skórę potrzebną do rozbudowy po prostu kupiłem przez dom aukcyjny od innego gracza.
Nie wiem czy jeszcze grasz po zmianie serwera - ja przeniosłem się na serwer, który umożliwiał transfer postaci razem ze wszystkimi umiejętnościami i gratami (łącznie z dominium). Jest to serwer mieszany gdzie i powalczyc możesz z graczami i dominium nie jest narażone na całkowite zniszczenie. Jak byś się tam pokazał to mam tam nick Birkut..
Daniofordon --> chetnie pograłbym w polskiej gildii bo angielskim nie posługuję się zbyt sprawnie :) -
Cześć Krzysiu! Dawaj do nas na hardcore pvp europejski, nik mam ten sam, gildia TTD.
-
Są jakieś polskie gildie na Ignos, które chcą współpracować podczas wydobyć i oblężeń? Nasza gildia to Dragon Slayers
-
Zapraszamy do naszej gildii, główna gildia Dragon Slayers, druga gildia Zabojcy Smokow na serwerze Ignos.
-
This post is deleted!
-
Gra ktoś jeszcze? Zastanawiam się nad kupnem ale nie chcę grać samemu.
-
Oczywiście że gramy, zapraszamy do naszej gildii TTD, poszukujemy aktywnych graczy, pomożemy w rozwoju, gramy na hard pvp. Będąc w grze szukaj ludzi z nikami Kiemas i Tisbi.
-
Jak by ktoś chciał pograć na serwerrze Casual PvP serwer Ventar to zapraszam, gildia Jolly Rockets. Chodzimy na wydobycia i oblężenia, poniżej link do mojego steam:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198445687082/edit